luni, 9 mai 2016

Informatii despre www.farmacieverde.ro

Probleme cu organismul nostru și ajutorul de la Dr Rath



Când te apropii sau chiar ai ajuns la vârsta a treia începi să simți uzura trecerii anilor peste trupul tău. Constați, cu stupoare, că după ce mergi la doctor și te întorci acasă cu o pungă plină de medicamente, scapi de problema respectivă, dar organismul îți solicită o altă intervenție, de regulă pentru o altă parte a sa. De curând am aflat cu ajutorul Dr. Rath și a www.farmacieverde.ro că pentru a reduce daunele pe care le provoacă medicamentele prescrise, uneori chiar în exces de unii doctori, trebuie să folosim micronutrienții în alimentația noastră. Cum fiecare dintre noi își dorește în primul rând să fie sănătos este un lucru firesc să meargă la un specialist atunci când are semnalul cel mai mic că ceva nu e în regulă cu organismul său. Problema vine în schimb atunci când luăm medicamentele prescrise, cum am spus, de multe ori în exces de către unii medici. Apoi chiar dacă nu ne sunt date în exces se știe că majoritatea medicamentelor farmaceutice nu se adresează direct cauzei bolii ci simptomatologiei acesteia. Iată că ”leacul” nu ne este dat pentru dispariția bolii, ci doar să ne simțim noi mai bine, mai bine spus să scăpăm de dureri.

Ce este www.farmacieverde.ro?



Tot de pe www.farmacieverde.ro și cu ajutorul Dr.Rath am aflat că mai mult aceste medicamente de sinteză ne golesc pur și simplu organismul de nutrienții ce ne sunt esențiali în viața noastră de zi cu zi, ducând chiar la efecte secundare destul de grave asupra altor organe ale corpului nostru. Așa că Dr.Rath a înființat un Program de Nutriție Celulară, pe care îl puteți vedea dacă intrați pe farmacieverde.ro, ce se bazează pe ”sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice”. Acest program este divizat de Dr.Rath în trei categorii începând cu gama Formule de Bază, apoi gama Program de Reconstrucție și o gamă destul de variată de Formule Speciale. Programul acesta vă poate ajuta să redobândiți un organism destul de puternic și mai ales cu imunitate sporită la diversele afecțiuni și să vă recăpătați energia  și vitalitatea organismului vostru. Trebuie să știți că acest program se bazează pe experiența de peste 20 de ani a Dr.Rath în domeniul Nutriției Celulare, este realizat pe baza multor cercetări în acest domeniu și pe numeroase descoperiri științifice, fiind orientat spre fiecare pacient în parte, deci nu este universal valabil pentru toți oamenii.

Deci având în vedere că medicamentele de sinteză pe care le luăm din farmacii de cele mai multe ori eșuează în vindecarea diverselor boli și ne cauzează deteriorarea sănătății noastre ulterioare tratării cu ele, este bine să aducem un aport continuu de micronutrienți în corpul nostru pentru a ne însănătoși și pentru a reduce daunele cauzate de medicamentele farmaceutice. Cu alte cuvinte, dacă vrem să apelăm la beneficiile aduse de natură vom obține o sănătate generală mult mai bună apelând la Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath pe care îl veți găsi intrând pe site-ul FarmacieVerde.ro pentru a preveni apariția diferitelor afecțiuni ale organismului vostru.
testimoniale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu